ADRIAN MIUȚESCU, președintele PNL Argeș

Filiala din Argeș a Partidului Național Liberal poate spune că are oameni într-adevăr dedicați partidului și activităților acestuia.

U exemplu foarte bun în acest caz îl reprezintă mobilizarea în ceea ce privește strângerea de semnături pentru candidatura lui Klaus Johannis în cel de-al doilea mandat pentru președinția României.

Așadar, după cum au declarat și reprezentanții filialei argeșene, din data de 10 august PNL Argeș a început campania strângerii de semnături.

Potrivit președintelui PNL Argeș, Adrian Miuțescu, în Argeș există peste 100 de persoane care s-au implicat în campanie. Organizația argeșeană are cortul instalat în centrul orașului Pitești, în apropiere de Teatrul „ALEXANDRU DAVILA”.

Totodată, mai există și un al doilea loc pentru strângerea semnăturilor, situat lângă Colegiul Național „ZINCA GOLESCU”, mai exact, sediul PNL Pitești.

Ceea ce i-a motivat atât de mult pe liberalii argeșeni și i-a motivat, este faptul că rezultatele obținute de către organizația argeșeană nu sunt deloc neobservabile.

Săptămâna trecută, numărul liberalilor argeșeni la Consiliul Național Liberal, a fost dublu, adică 80 de delegați, nu 40.

Această măsură, de dublare a umărului delegaților, s-a luat datorită faptului că rezultatele alegerilor parlamentare, la liberali, au fost bune.

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here