Home Fapt divers O fetiță de 9 ani din Argeș a învățat singură limba rusă

O fetiță de 9 ani din Argeș a învățat singură limba rusă

de Argeseanul
262 vizualizări

Ariana Tudor are 9 ani și este elevă în clasa a treia, la o școală din Argeș. Fetița a învățat de una singură limba rusă, de când avea trei ani, uitându-se la desenele animate „Masha și Ursul”.

Ariana a început să urmărească desenele animate la televizor și diferite înregistrări pe Youtube, iar cuvintele în limba rusă i s-au întipărit în minte. Părinții nu știau la început dacă ce spunea fetița este în regulă și au lăsat-o să vadă care este evoluția ei. Pe zi ce trece, Ariana spunea tot mai multe cuvinte și fraze în lmba lui Dostoievski.

Pentru că la şcoală limba rusă nu se studiază, părinţii au încercat să găsească un centru de limbi străine pentru ca fetiţa să-şi fixeze cât mai corect cunoştinţele. Nu au găsit decât un curs cu noţiuni elementare, pe care Ariana deja le ştia. Fetiţa a rămas un autodidact pasionat şi cu ajutorul internetului a continuat să înveţe limba rusă. Acum citeşte, traduce, scrie şi cântă în limba rusă.  Ariana este acum cea mai mică membră a unui club de rusă din Vaslui.

Mai jos regăsiți o înregistrare cu Ariana Tudor, recitând o poezie scrisă de poetul Aleksandr Sergheevici Pușkin, video realizat în studioul Argeș Plus:

https://www.youtube.com/watch?fbclid=IwAR0KZOn9A8X5ARU4pOOOnMli9MHo6CYenqCRYqiOYZ2fTJ2xzsPdybTbb_k&feature=share&v=nU-YkySeXyc&app=desktop

Facebook Comentarii

Pe aceeași temă

Hai, scrie aici părerea ta despre acest subiect

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

            
  Un plus de informație pentru argeșeni

@2023 – All Right Reserved. Toate drepturile rezervate Argeș Plus TV | Un proiect realizat de PUNKTNET |

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00