Home Fapt divers O nouă spălătorie, depistată că fura apa

O nouă spălătorie, depistată că fura apa

de Argeseanul
92 vizualizări

O nouă spălătorie, din comuna Bradu – zona Târgului Săptămânal, a fost depistată, în urma unui control al societății Apă Canal 2000 SA Pitești, că fura apă. Agentul economic avea dublu branşament, care îi permitea fraudarea consumului de apă. Acesta nu este un caz singular, în primele două luni ale anului 2021 fiind identificaţi trei agenţi economici – două spălătorii auto şi un restaurant, care deţineau instalaţii clandestine de ocolire a contorului de apă.

„Fiind întrunite elementele constitutive ale infracțiunii de furt de apă din sistemul public, la fața locului s-a prezentat un echipaj al Inspectoratului de Poliție al Județului Argeș – Poliţia Comunei Bradu, la solicitarea S.C. Apă Canal 2000 S.A. pentru aplicarea tuturor măsurilor legale prevăzute de Legea nr. 286/2009 privind Codul Penal.

Operatorul S.C. Apă Canal 2000 S.A. a calculat prejudiciul conform prevederilor legale în vigoare, iar agentul economic depistat cu branşament ilegal este obligat să achite şi contravaloarea lucrărilor de desfiinţare a branşamentului ilegal.  Atragem atenţia, pe această cale, asupra faptului că toţi utilizatorii care recurg la astfel de modalităţi de fraudare a consumului de apă trebuie să fie conştienţi de riscurile la care se expun, acestea fiind de natură materială, administrativă, contravenţională şi penală”, potrivit unui comunicat emis de societatea Apă Canal.

Facebook Comentarii

Pe aceeași temă

Hai, scrie aici părerea ta despre acest subiect

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

            
  Un plus de informație pentru argeșeni

@2023 – All Right Reserved. Toate drepturile rezervate Argeș Plus TV | Un proiect realizat de PUNKTNET |

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00