Home Prima Pagina Organizatorii Untold şi Neversea – mesaj de INTERES în contextul epidemiei de coronavirus

Organizatorii Untold şi Neversea – mesaj de INTERES în contextul epidemiei de coronavirus

de Argeseanul
67 vizualizări

Organizatorii festivalurilor Untold şi Neversea, care sunt programate în acestă vară la Cluj-Napoca, respectiv Constanţa, spun că pregătirile pentru aceste evenimente muzicale merg înainte, fiind încrezători că măsurile luate la nivel internaţional şi naţional în privinţa coronavirusului vor avea ca efect o evoluţie pozitivă în lunile care urmează.

Edy Chereji, directorul de comunicare al festivalurilor Untold şi Neversea, a afirmat că organizaţia pune întotdeauna siguranţa fanilor săi pe primul loc, iar prin colaborările avute până în prezent cu autorităţile au oferit un exemplu de siguranţă. El a transmis că situaţia trebuie tratată cu calm şi responsabilitate, siguranţa populaţiei fiind cel mai important aspect.

“Este important să înţelegem şi susţinem pe deplin decizia autorităţilor de a lua măsurile ce se impun, pe termen scurt. Prevenţia este esenţială în această perioadă. Organizăm cele mai importante evenimente din an, ştim cât de aşteptate sunt de către fanii noştri, iar pentru a ne putea bucura de o vară plină de evenimente trebuie să tratăm situaţia obiectiv, cu calm şi responsabilitate. În momentul de faţă, siguranţa populaţiei este cel mai important aspect, iar în acest sens ne manifestăm toată deschiderea şi suportul nostru de a susţine în orice fel eforturile autorităţilor”, a afirmat Edy Chereji. 

El a precizat că organizatorii festivalurilor sunt în permanentă legătură cu autorităţile şi urmăresc evoluţia situaţiei cu responsabilitate, sfătuindu-i pe tineri şi nu numai să urmeze recomandările autorităţilor, să ţină cont de toate măsurile de prevenţie instituite şi să se informeze din surse credibile şi autorizate. “Totodată, vrem să asigurăm fanii că pregătirile noastre pentru cele mai aşteptate festivaluri din an, Neversea şi Untold, merg înainte. Privim cu optimism şi muncim la fel de intens în următoarele patru, respectiv cinci luni, la fel cum am făcut-o şi până acum, pentru a aduce bucurie oamenilor în lunile de vară, respectiv în iulie şi august, când vor avea loc evenimentele”, a mai spus directorul de comunicare al festivalurilor.  El a mai adăugat că este încrezător că măsurile luate pentru prevenirea răspândirii coronavirusului vor avea un efect pozitiv.  

“Suntem încrezători că măsurile luate atât la nivel internaţional cât şi la nivel naţional de către reprezentanţii autorităţilor competente în domeniu, coroborate cu conştientizarea fiecărei persoane de a respecta normele de protecţie şi prevenţie atât pentru siguranţa proprie cât şi pentru cei din jur, vor avea ca efect o evoluţie pozitivă în lunile care urmează”, a declarat Edy Chereji.

foto: Facebook


Facebook Comentarii

Hai, scrie aici părerea ta despre acest subiect

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

            
  Un plus de informație pentru argeșeni

@2023 – All Right Reserved. Toate drepturile rezervate Argeș Plus TV | Un proiect realizat de PUNKTNET |

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00