Pădurea Trivale, defrișată copac cu copac (video)

De aproape două decenii, aceia care s-au perindat pe la conducerea administrației locale, județene, pe la Romsilva sau Ministerul Mediului au dat asigurări că unul dintre spațiile vitale și emblematice ale Piteștiului, pădurea Trivale, va fi conservată și că generațiile viitoare de piteșteni se vor bucura de acest frumos loc secole multe de acum încolo. Dincolo de ipocrizia unor șefi de instituție ei înșiși părtași la dezastrul foresteier, pădurea Trivale a pierdut, în ultimele decenii, sute de hectare, totul în favoarea unor rechini imobiliari. Zecile de campanii inițiate de către diverse asociații civice și chiar de către reprezentanți ai autorităților nu au oprit deloc jaful forestiero-imobiliar.

Ieri, un cititor/telespectator Argesplus ne-a trimis câteva imagini de la dezastrul din pădurea Trivale. Chestionați de către telespectatorul nostru, angajații respectivei firme au dat din umeri spunând că ei realizează doar ,,toaletarea” unei secțiuni de pădure. Despre acest subiect vom vorbi, pe larg, într-o emisiune pe care o vom realiza zilele următoare, prezentându-vă detalii legate de interesele imobiliare din zonă! Doar la Argesplus, locul unde se discută pe față despre subiecte pe care alții le amintesc doar în șoaptă. Foto: Ziarul de Argeș

Facebook Comentarii
Evalueaza articol !
[Total: 0 Average: 0]

Dan Badea

Dan Badea este redactorul-șef al publicației Argesplus.ro și realizator al emisiunii Ora Argeșului, aflată în Top 3 al audiențelor din tot ceea ce înseamnă televiziune în anul 2021 fiind a doua cea mai vizionată emisiune din audio-vizualul argeșean. Lucrează în presă din anul 2005, ca redactor în domeniile social, economic și politic. Înainte de proiectul Argesplus.ro, a publicat cel puțin 10.000 de articole în mai multe publicații județene și centrale. Este absolvent al Universității din Craiova, Facultatea de Economie și Administrarea Afacerilor, specializarea Bănci și Burse de Valori. Anterior, a absolvit Colegiul Național ,,IC Brătianu'' din Pitești. De asemenea, a urmat studii postuniversitare în Comunicare. În 2022, a absolvit un program de masterat în Istoria Românilor la Universitatea din Pitești.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.