Ce poți să faci într-o după-amiază fleoșcăită de februarie? Te poți plimba în parc, dar nu în orice parc, ci în unul amenajat de Primăria Moșoaia-Argeș lângă un izvor cu cu o apă despre care locuitorii spun că ar avea proprietăți magice.

Zis și făcut, ne deplasăm la fața locului cu unul dintre consilierii din comună, Lucian Mihai (PNL) și, mergând printre noroaie, așteptăm să ajungem în parc. ,,Păi, Dane, aici este! E parcul ăla care a costat două miliarde și jumătate de lei vechi!” ne spune tânărul consilier.

Dăm în parcul cu pricina și, în afară de o alee lată de 30 de centimetri, lungă de 50-60 de metri și de vreo patru bănci (aflăm că au fost șapte, dar s-au mai furat) care au prețul de catalog la Praktikker la 500-600 de lei bucata, nu dăm de mare lucru, cu excepția unui râu plin de gunoaie (Teleorman) și a unei canalizări care refulase. La un calcul ,,ochiometric”, investiția cu pricina nu a fost mai mare de 10, hai 15 mii de lei noi, restul până la 250.000 (aproape 60 de mii de euro) fiind… Am putea ghici unde, dar iar ne alegem cu vreun proces!

Iată pe ce se duc banii dumneavoastră, că parandărăt a fost sigur cât să îți tragi ditamai vila la Moșoaia!

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here