Două aparate de autotaxare parcări aparținând Serviciului Public de Exploatare a Patrimoniului din subordinea municipiului Pitești au fost sparte de persoane rămase deocamdată neidentificate.

Prima spargere a fost dată în noaptea de 19 martie, la un parcometru situat în strada Târgul din Vale, zona Rectorat.

Cea de-a doua spargere a avut loc noaptea trecută,  la aparatul de autotaxare parcări situat în B-dul I.C. Brătianu, lângă Colegiul Tehnic Armand Călinescu. Autorii au folosit în desfacerea aparatelor obiecte contondente și au sustras cutiile cu valori din parcometre. Poliția a preluat cazul și efectuează cercetări pentru identificarea autorilor.

Facebook Comments
Articolul precedentFAZA ZILEI:La comisia de ancheta CSM
Articolul următorUltimul meci înainte de TOP 6! Vino și tu alături de BCM U Pitești!
Dan Badea este redactorul-șef al publicației Argesplus.ro. Lucrează în presă din anul 2005, ca redactor în domeniile social, economic și politic. Înainte de proiectul Argesplus.ro, a publicat cel puțin 10.000 de articole în mai multe publicații județene și centrale. Este absolvent al Universității din Craiova, Facultatea de Economie și Administrarea Afacerilor, specializarea Bănci și Burse de Valori. Anterior, a absolvit Colegiul Național ,,IC Brătianu'' din Pitești. De asemenea, a urmat studii postuniversitare în Comunicare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here