Patronul unor săli de jocuri de noroc, prejudiciu de 2,5 milioane de lei

Patronul unor săli de jocuri din Pitești a fost acuzat de spălare de bani și evaziune fiscală în valoare de 2,5 milioane de lei. Pentru acoperirea prejudiciului, bărbatului în vârstă de de 38 de ani i s-a pus sechestru pe bunuri, două apartamente și șase terenuri din Pitești.

„Din cercetări, s-a stabilit că în perioada 2019 – 2020, un bărbat de 38 de ani, din Piteşti, având calitatea de asociat la mai multe societăți care au obiect principal de activitate jocurile de noroc, cu ajutorul altor patru persoane, ar fi încasat sume mari de bani de la patru dintre societăţi, sumele fiind replasate ulterior, cu precădere în patrimoniul uneia dintre societăţi, sumele respective de bani, sub explicația falsă de împrumuturi/creditări societate, urmărind astfel să dea o aparență de legalitate unor fonduri obținute din alte activități ilicite (evaziune fiscală).

Zece persoane au fost aduse la sediul poliţiei pentru audieri. Pentru recuperarea prejudiciului, a fost a fost instituită măsura sechestrului asigurător pentru bunuri în valoare totală de 2.500.000 lei (2 apartamente, 6 terenuri din mun. Pitești). Cercetările continua, pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale”, informează IPJ Argeș.

Facebook Comentarii
Evalueaza articol !
[Total: 0 Average: 0]

Berta-Elena Dima

Născută pe 25 septembrie 1991, Berta Elena Dima este o tânără speranță a presei argeșene!  Este absolventă a Facultății de Jurnalism-Universitatea din Pitești, dar și deținătoare de Master pe Jurnalism Tematic la Universitatea din București! Ii place să scrie, sa danseze, sa se plimbe în aer liber si sa asculte muzică.  ,,Îmi place să observ societatea si sa relatez despre ce se întâmplă în jurul meu''  este mesajul jurnalistei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.