Peste 2700 de persoane și peste 150 de societăți comerciale, verificate de polițiștii argeșeni

Aproape 200 de polițiști și polițiști locali au acționat în ultimele 24 de ore, au continuat activităţile pentru prevenirea răspândirii şi limitarea infectării cu virusul SARS CoV-2, în cadrul stării de alertă, informează IPJ Argeș.

197 de poliţişti şi poliţişti locali au acţionat în ultimele 24 de ore, pentru prevenirea şi limitarea infectării cu virusul Covid-19, în cadrul a 42 de acţiuni punctuale (din care 39 de acţiuni organizate independent de poliţişti, 2 acţiuni cu lucrători I.J.J. Argeş şi o acţiune cu reprezentanţi ai I.S.U. Argeş, poliție locală şi alte structuri, cum ar fi DSP, DSVSA, RAR, structuri cu atribuții în domeniul silviculturii și altele).

Au fost verificate 2.752 de persoane, din care 1.419 în cadrul acţiunilor punctuale.

Au fost verificate 155 de societăţi comerciale, din 126 de locaţii, cu privire la respectarea măsurilor organizatorice specifice, a programului de lucru, precum şi în privinţa respectării măsurilor de protecţie de către personal şi clienţi.

De asemenea, 329 de autovehicule au fost verificate, din care 85 de mijloace de transport în comun.

Ca urmare a abaterilor constatate, au fost aplicate 204 sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 33.000 de lei, după cum urmează:

  • 186 de sancţiuni, în valoare de 27.500 de lei, au fost aplicate ca urmare a nerespectării măsurilor de protecţie individuală;
  • 18 sancţiuni, în valoare de 5.500 de lei, au fost aplicate persoanelor identificate că nu au respectat interdicţiile privind deplasarea/libera circulaţie (în intervalul orar 23.00-05.00).

Polițiștii argeșeni recomandă tuturor cetăţenilor să nu se expună la riscuri, să păstreze distanțarea fizică, să poarte masca de protecție în toate spațiile publice închise și deschise, precum și să respecte interdicțiile cu privire la organizarea de evenimente private și cu privire la deplasarea/libera circulație în intervalul orar 23.00-05.00.

Facebook Comentarii
Evalueaza articol !
[Total: 0 Average: 0]

Berta-Elena Dima

Născută pe 25 septembrie 1991, Berta Elena Dima este o tânără speranță a presei argeșene!  Este absolventă a Facultății de Jurnalism-Universitatea din Pitești, dar și deținătoare de Master pe Jurnalism Tematic la Universitatea din București! Ii place să scrie, sa danseze, sa se plimbe în aer liber si sa asculte muzică.  ,,Îmi place să observ societatea si sa relatez despre ce se întâmplă în jurul meu''  este mesajul jurnalistei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.