La sfârșitul acestei săptămâni, Piteștiul va deveni unul dintre polii înotului din România prin organizarea „Cupei Mărțișorului” care va avea loc la Bazinul Olimpic în perioada 2-3 martie 2019.

• Competiția, devenită tradițională pentru Pitești, are participare internațională, fiind înscriși peste 330 de sportivi cu vârste între 6 și 14 ani, de la nu mai puțin de 26 de cluburi din Chișinău, Iași, Constanța, Tulcea, Brașov, București și Argeș. Probele de concurs se vor desfășura după următorul program:

• sâmbătă de la ora 12,00 până la ora 19,00;

• duminică de la ora 09,00 până la ora 14,00;

​         Cele mai bune 3 performanțe la fiecare categorie de vârstă se vor premia cu diplomă, cupă și premii din partea sponsorilor. Primăria Municipiului Pitești, Clubul Sportiv Municipal Pitești, S.P.E.P.M.P și Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Argeș în colaborare cu Elite Swimming urează mult succes concurenților. Primăria Municipiului Pitești prin Serviciul Public de Exploatare a Patrimoniului asigură toate condițiile logistice necesare desfășurării acestei tradiționale competiții.

Facebook Comments
Articolul precedentMașină în flăcări la Mioveni
Articolul următorDoar 68 de asistați social în Pitești
Dan Badea este redactorul-șef al publicației Argesplus.ro. Lucrează în presă din anul 2005, ca redactor în domeniile social, economic și politic. Înainte de proiectul Argesplus.ro, a publicat cel puțin 10.000 de articole în mai multe publicații județene și centrale. Este absolvent al Universității din Craiova, Facultatea de Economie și Administrarea Afacerilor, specializarea Bănci și Burse de Valori. Anterior, a absolvit Colegiul Național ,,IC Brătianu'' din Pitești. De asemenea, a urmat studii postuniversitare în Comunicare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here