Piteștean trimis în judecată. A păcălit mai multe femei, cerându-le bani

Un piteștean de 47 de ani a păcălit cinci femei, determinându-le să îi dea suma de 3200 de lei. Bărbatul și-a creat un cont fals pe o rețea de socializare, unde aborda în general femei necăsătorite, cărora le cerea apoi diverse sume de bani.

„Din cercetări s-a stabilit că, în perioada octombrie 2021-25 februarie 2022, un bărbat de 47 de ani, din Pitești, după ce ar fi creat un cont fals pe o rețea de socializare, ar fi inițiat conversații cu persoane de sex feminin, în general persoane necăsătorite, ulterior solicitând de la acestea diverse sume de bani. În urma activității infracționale, cinci persoane vătămate au oferit celui în cauză suma de 3.200 de lei.

De asemenea, bărbatul ar fi a introdus, fără drept, date informatice nereale într-o aplicație de internet banking, prin care a indus în eroare două persoane vătămate că a transferat bani în contul bancar al acestora, cu scopul de a le determina pe acestea să-i remită diferite sume. Reamintim că în ziua de 02 mai a.c., bărbatul  a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, ulterior fiind dispusă cercetarea sub măsura preventivă a controlului judiciar.Dosarul cauzei a fost înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de trimitere în judecată”, transmite IPJ Argeș.

Facebook Comentarii
Evalueaza articol !
[Total: 0 Average: 0]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.