Plinta din lemn – finisajul perfect pentru orice parchet

Atunci când creați designul interior de vis, ar trebui să aveți grijă chiar și de cele mai mici detalii. Una dintre ele este alegerea plintelor ca parte a finisajului podelei. Cele mai mari avantaje ale acestei soluții sunt aspectul său atractiv și proprietățile extrem de practice – de aceea nu trebuie să lipsească în niciun interior în care lemnul joacă rolul principal.

Lemnul – o soluție clasică, durabilă și atractivă din punct de vedere vizual

Deși tendințele în arhitectură și design interior se schimbă foarte dinamic, unele soluții sunt utilizate invariabil în timp. Cea mai bună dovadă în acest sens este popularitatea neclintită a lemnului, care de mulți ani a fost considerat unul dintre cele mai bune materiale pentru crearea diverselor aranjamente. Pereții sau podelele din lemn din casă au devenit o combinație perfectă de clasic și modernitate, perfectă atât pentru interioare moderne, cât și mai vechi. De asemenea, merită menționată problema cauzată de cablurile proeminente inestetice, de exemplu la conectarea aparatelor electrocasnice. Plintele de la Barlinek se pot dovedi, de asemenea, a fi o soluție excelentă în acest caz – există o mică canelură în ele care vă permite să ascundeți cablurile de la televizor, consolă, home theater și multe alte dispozitive.

Plinte – un element discret de finisare

O podea din lemn arată extrem de eficientă, dar frumusețea sa impecabilă este cel mai bine scoasă în evidență într-un duet cu un element de finisare discret, care sunt plinte din lemn. Întreaga amenajare capătă apoi un caracter unic și devine o compoziție completă în care fiecare detaliu este îngrijit. Cu toate acestea, estetica nu este singurul avantaj.

Plinte Barlinek – design interior reîmprospătat

Deși plintele sunt folosite în principal ca unul dintre elementele de finisare, ele pot fi folosite cu succes și pentru a reîmprospăta rapid designul interior. Plintele Barlinek sunt realizate din lemn natural, astfel încât pot fi vopsite cu ușurință în orice culoare. O astfel de schimbare vă permite să obțineți un efect vizual grozav și să introduceți un pic de prospețime în patru pereți. Datorită unei selecții largi, aflate deja în faza de planificare a amenajării, puteți găsi soluția cea mai potrivită pentru restul interiorului. Oferta companiei include atât plinte din furnir natural, cât și plinte vopsite din fabrică. În plus, multitudinea de profile de plinte disponibile facilitează semnificativ alegerea corectă.

De asemenea, merită menționată problema cauzată de cablurile proeminente inestetice, de exemplu la conectarea aparatelor electrocasnice. Plintele de la Barlinek se pot dovedi, de asemenea, a fi o soluție excelentă în acest caz – există o mică canelură în ele care vă permite să ascundeți cablurile de la televizor, consolă, home theater și multe alte dispozitive.

Instalare simplă și rapidă – adevărata definiție a confortului

Plinta din lemn

Instalarea plintelor Barlinek nu necesită angajarea unei echipe profesioniste de renovare. Nu numai atât – nu este nevoie să începeți deloc renovarea aici! Le puteți instala cu cleme speciale de montare. Datorită lor, întregul proces va fi de scurtă durată și nu va fi dificil nici măcar pentru profani.

Facebook Comentarii
Evalueaza articol !
[Total: 0 Average: 0]

Dan Badea

Dan Badea este redactorul-șef al publicației Argesplus.ro și realizator al emisiunii Ora Argeșului, aflată în Top 3 al audiențelor din tot ceea ce înseamnă televiziune în anul 2021 fiind a doua cea mai vizionată emisiune din audio-vizualul argeșean. Lucrează în presă din anul 2005, ca redactor în domeniile social, economic și politic. Înainte de proiectul Argesplus.ro, a publicat cel puțin 10.000 de articole în mai multe publicații județene și centrale. Este absolvent al Universității din Craiova, Facultatea de Economie și Administrarea Afacerilor, specializarea Bănci și Burse de Valori. Anterior, a absolvit Colegiul Național ,,IC Brătianu'' din Pitești. De asemenea, a urmat studii postuniversitare în Comunicare. În 2022, a absolvit un program de masterat în Istoria Românilor la Universitatea din Pitești.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.