După cum ați aflat dintr-un articol postat în urmă cu câteva ore, astăzi, filiala județeană a Partidului Mișcarea Populară a primit vizita președintelui Eugen Tomac, precum și a altor lideri din teritoriu. Dacă la respectiva conferință de presă rămăseseră ,,în aer” câteva răspunsuri legate de funcțiile pe care, conform protocolului de la nivel central, ar trebui să le primească pemepiștii din Argeș, informațiile noastre, primite de la PNL vin să lămurească mai multe lucruri.

Deși a fost o întâlnire preliminară, așa cum declară liberalii, negocierile dintre liderii PMP (președintele de la Argeș Cătălin Bulf, deputatul de Prahova Roxana Iliescu) pe de o parte, și conducerea PNL Argeș, coordonată de Adrian Miuțescu, de cealaltă parte, au fost destul de tranșante.

Conform surselor noastre, PMP cere nu mai puțin de șapte posturi de conducere în cele 43 de instituții ministeriale din Argeș, din care patru posturi de director plin și trei de director adjunct. Printre posturile vizate de PMP s-ar număra conducerea ITM (prin fostul șef al instituției, dar și fost prefect pentru o scurtă perioadă, Ciprian Berevoianu), conducerea Drumuri Naționale (Eduard Dima), dar și de la Finanțele Publice. Cum, de fiecare dată când s-a schimbat guvernarea, cea mai mare bătălie a fost pe șefia Finanțelor, ne e greu să credem că liberalii vor ceda această funcție strategică.

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here