Aseară, la postul Super TV, a avut loc prima ediție a emisiunii ,,Despre bani…”, emisiune realizată de colegul nostru Dan Badea. Emisiunea își propune să prezinte principalele probleme economice ale județului și, împreună cu invitații din platou-decidenți politici, oameni de afaceri, din administrație, din mediul universitar, sindical etc.-să se vină cu propuneri de ieșire din această situație.

În prima ediție, invitați au fost primarul interimar al Piteștiului, Sorin Apostoliceanu, și omul de afaceri piteștean Mihai Coteț, probabil viitor candidat PNL la primăria orașului. Tema emisiunii: Poate fi Piteștiul un oraș smart?

Emisiunea, care va fi difuzată în direct în fiecare seară de joi, de la ora 19.30, se alătură altor producții bine realizate de către jurnaliștii Super TV și colaboratorii acestora.

În ultimul an și jumătate, de la lansarea Super TV in Arges, jurnalistii de la Argesplus.ro au realizat o bună parte din reportajele, anchetele și interviurile difuzate pe acest post. Emisiunea live vine să întregească seria de producții multimedia ale Argesplus.ro.

În această seară, de la 19.30, la emisiunea Verde-n față, realizată de Grigore Cartianu, va fi prezent un personaj care va face dezvăluiri, în premieră, despre Sebastian Ghiță și Laura Codruța Kovesi.

În prezent, Super TV emite în majoritatea rețelelor de cablu din șapte județe: Argeș, Sibiu, Brașov, Vâlcea, Olt, Dâmboțița și Teleorman. Parțial, emisia se face și în Mehedinți și București. De asemenea, emisiunile postului pot fi urmărite și pe platforma www.supertv.ro.

Cel târziu în această toamnă, va fi amenajat un studio modern și la Pitești, prin contribuția materială și editorială a echipei Argesplus.ro. Iată, mai jos, înregistrarea emisiunii de aseară.

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here