Home Politic PP-DD: “Bugetul USL nu mai este demult bugetul României”

PP-DD: “Bugetul USL nu mai este demult bugetul României”

de Dan Badea
62 vizualizări
mihai_deaconu_deputat_pp-dd

Deputat PP-DD pe colegiul Mioveni, Mihai Deaconu

Partidul Poporului – Dan Diaconescu se arată complet nemulţumit de atitudinea USL în ceea ce priveşte bugetul României pe anul 2014. Dacă acest buget trebuia făcut pentru dezvoltarea ţării, iată că Uniunea Social-Liberală a transformat acest obiectiv într-unul de îmbogăţire a puşculiţei de partid. PP-DD condamnă faptul că toate amendamentele depuse la proiectul de buget, ce ar fi trebuit să aducă bunăstare românilor, au fost respinse de USL, motiv pentru care, Partidul Poporului nu va gira acest proiect şi se va exprima printr-un vot negativ.

Tudor Ciuhodaru, purtătorul de cuvânt al PP-DD a precizat că partidul său nu va fi complice la abandonarea şi sărăcia românilor. “USL a preferat sa amputeze sanatatea, educatia si justitia, apararea si ordinea publica şi să pună în buzunarele larg deschise ale aleşilor sau a clientelei de partid, resurse utilizabile în scopuri care ocolesc legea” a precizat Ciuhodaru.

Amendamentele PP-DD pentru proiectul de buget pe anul 2014 vizau creşterea numărului de locuri de muncă şi astfel prosperitatea ţării, însă aceste proiecte au fost respinse fără remuşcări de colosul USL, care deşi are o majoritate de 70 % în Parlament, nu a luat până în prezent nicio decizie bună pentru ţară.

Facebook Comentarii

Pe aceeași temă

Hai, scrie aici părerea ta despre acest subiect

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

            
  Un plus de informație pentru argeșeni

@2023 – All Right Reserved. Toate drepturile rezervate Argeș Plus TV | Un proiect realizat de PUNKTNET |

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00