Home Politic Președintele ALDE Argeș, Simona Brătulescu, printre puținii oameni politici implicați în totalitate

Președintele ALDE Argeș, Simona Brătulescu, printre puținii oameni politici implicați în totalitate

de Argeseanul
62 vizualizări

 

 

Nu contează că e vânt, ploaie sau „revoluție” în orice sens al cuvântului, Simona Brătulescu pare că este peste tot și încearcă să împace pe toată lumea.

O ciudățenie a lumii politice este atunci când o femeie devine președintele unui partid. Desigur, pe aici, pe colo, de niște ani, ne-am mai obișnuit cu ideea, dar în Argeș e, din câte îmi amintesc, prima oară când o femeie ia „hățurile” în mână atât la propriu cât și la figurat.

Doar în ultima lună Președintele ALDE Argeș s-a implicat în mai multe lucruri decât orice alt președinte de partid la nivel de județ, demonstrând că nu contează timpul pe care-l dedică muncii ei din cadrul partidului, dar mai ales că nu contează timpul pe care-l dedică oamenilor care cred în acest partid.

Nu contează că este vorba despre un festival rock al unei primării care nu face parte din partidul său sau, de ce nu, despre o lansare de carte a unui om simplu, Simona Brătulescu vrea să fie întotdeauna acolo unde contează.

De asemenea aceasta se implică și în actele de binefacere, proiectele județene, timp în care încearcă să asculte și plângerile celor care nu fac parte neapărat dintr-un partid politic și care, zi de zi, ca noi toți, se lovesc de diverse probleme.

De asemenea, mărturisea, într-un interviu, că își dorește să ajungă deputat. O traiectorie firească dacă stăm să ne gândim. Probabil că Simona Brătulescu chiar ar face ceva pentru acest județ dacă va fi să ajungă acolo. De aceea ALDE ar trebui să o sprijine în acest demers și să le ofere Argeșenilor și o altă alternativă, una mai bună, cred eu.

Facebook Comentarii

Pe aceeași temă

Hai, scrie aici părerea ta despre acest subiect

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

            
  Un plus de informație pentru argeșeni

@2023 – All Right Reserved. Toate drepturile rezervate Argeș Plus TV | Un proiect realizat de PUNKTNET |

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00