Home Prima Pagina Preşedintele handbalului românesc: „Sala Sporturilor din Piteşti nu se mai ridică la standardele actuale!””

Preşedintele handbalului românesc: „Sala Sporturilor din Piteşti nu se mai ridică la standardele actuale!””

de Argeseanul
55 vizualizări
cristian gatu

Cristian Gaţu

Sub egida “Piteşti oraş european al sportului”, la finele săptămânii viitoare va fi organizat un turneu internaţional de handbal feminin. Formaţiile de tineret ale României şi Norvegiei se vor duela de trei ori la noi în judeţ, în două rânduri la Piteşti şi o dată Topoloveni. În acest sens  preşedintele Federaţiei Române de resort, Cristian Gaţu, a fost prezent pe meleagurile noastre şi a recunoscut că infrastructura Sălii Sporturilor este la pământ. „Nu sunt într-o vizită de lucru. Eu ştiu prea bine ce este aici şi am venit să vorbesc cu nişte oameni care doresc să popularizeze acest sport şi în judeţul dumneavoastră. Mă cunosc cu domnul primar Ion Georgescu de la Mioveni, cel cu care am discutat de multe ori. Mă uit şi la Sala Sporturilor de aici şi vreau să spun că arată foarte rău. Nu este secret că noi stăm prost la infrasturctură. Această sală care are vreo 40 de ani şi am fost şi eu prezent la inaugurarea e. Acum nu se mai ridică la cerinţele din străinătate. Ştiu că au fost nişte meciuri amicale Statele Unite ale Americii, dar timpul a trecut. Sala nu mai corespunde anumitor”, a declarat Cristian Gaţu.

“Tinerii să vină la sport, nu să stea prin baruri! “

Meciurile amicale cu Norvegia sunt aşteptate cu mare interes de către Cristian Gaţu, mai ales că ambele selecţionate sunt calificate la Campionatul European ce va avea loc în vară. „Sunt meciuri puternice cu echipe valoroase. Sper ca la aceste partide să fie prezenţi cât mai mulţi tineri în tribune pentru că ar fi un lucru foarte frumos. Decât să meargă prin baruri sau să vină să urmărească acest spectacol pentru că o să fie ceva de vis. Eu sper să fie primul pas în popularizarea şi acestui sport”, a declarat Cristian Gaţu.

Facebook Comentarii

Pe aceeași temă

Hai, scrie aici părerea ta despre acest subiect

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

            
  Un plus de informație pentru argeșeni

@2023 – All Right Reserved. Toate drepturile rezervate Argeș Plus TV | Un proiect realizat de PUNKTNET |

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00