Casa de Cultură a Studenților Pitești organizează preselecție de dansatori (peste 14 ani) și trupe de break dance și street dance pentru a reprezenta Piteștiul la Festivalul Național de Break – Dance ”Jump In The Cypher”, ediția a II-a, organizat de Casa de Cultură a Studenților Cluj-Napoca. În vederea participării la Festival, vă așteptăm la preselecție în fiecare zi până pe data de 29 noiembrie 2017, între orele 08:00 – 16:00, la sediul Casei de Cultură a Studenților Pitești din str. Panselelor, nr.2.

Festivalul se va desfășura pe data de 16 DECEMBRIE 2017. Evenimentul va fi organizat sub forma unui Battle și a unor workshopuri de breakdance susținute de un juriu de specialitate. TRANSPORTUL ȘI CAZAREA SUNT GRATUITE.

Facebook Comments
Articolul precedentMioveni:114 de cereri de ajutoare de căldură
Articolul următorPercheziții la persoane bănuite de infracțiuni economice
Dan Badea este redactorul-șef al publicației Argesplus.ro. Lucrează în presă din anul 2005, ca redactor în domeniile social, economic și politic. Înainte de proiectul Argesplus.ro, a publicat cel puțin 10.000 de articole în mai multe publicații județene și centrale. Este absolvent al Universității din Craiova, Facultatea de Economie și Administrarea Afacerilor, specializarea Bănci și Burse de Valori. Anterior, a absolvit Colegiul Național ,,IC Brătianu'' din Pitești. De asemenea, a urmat studii postuniversitare în Comunicare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here