Primăria Pitești premiază 105 cupluri

Astăzi, 105 cupluri din comunitatea piteșteană, care aniversează peste o jumătate de secol de căsătorie, sunt premiate de autoritățile locale, informează Primăria Pitești. Premierea are loc la Filarmonica Pitești și a început la ora 10:00.88 de cupluri au împlinit 50 de ani de căsătorie, iar 17 cupluri aniversează 60 de ani de viață împreună.Conform legislației în vigoare, privind desfășurarea activităților în spații publice, premierea are loc în serii de câte 20 de persoane pe oră. Diplomele de fidelitate și florile le sunt oferite cuplurilor, în semn de apreciere pentru modelul de trăinicie pe care îl reprezintă, de către primarul Cristian Gentea.Vă reamintim că fiecare cuplu longeviv, care celebrează nunta de aur sau de diamant, primește în dar, din partea municipalității, suma de 600 de lei.

Desfășurată periodic, acțiunea are ca scop recunoașterea membrilor comunității care susțin valorile familiei și importanța stabilității în căsătorie, contribuind astfel, prin toată experiența lor de viață și de muncă, la dezvoltarea acestui oraș.Îi felicităm și noi și le urăm sănătate și încă mulți ani împreună, în aceeași bună înțelegere!

Facebook Comentarii
Evalueaza articol !
[Total: 0 Average: 0]

Berta-Elena Dima

Născută pe 25 septembrie 1991, Berta Elena Dima este o tânără speranță a presei argeșene!  Este absolventă a Facultății de Jurnalism-Universitatea din Pitești, dar și deținătoare de Master pe Jurnalism Tematic la Universitatea din București! Ii place să scrie, sa danseze, sa se plimbe în aer liber si sa asculte muzică.  ,,Îmi place să observ societatea si sa relatez despre ce se întâmplă în jurul meu''  este mesajul jurnalistei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.