Edilul orașului Ștefănești, Ioana Jenica Dumitru, este foarte supărată pe consilierii locali deoarece, în ședința CL de ieri, nu au votat hotărâri esențiale pentru buna desfășurare a activității în comunitate.

,, Ce înseamnă că la ședința de ieri si azi nu a fost votat nimic mai pe înțelesul tuturor: Cei care trebuie sa ia banii de la primarie, indemnizatiile de handicap si celelalte plăți nu vor mai fi efectuate. Din acest moment gunoiul din oraș nu va mai fi ridicat si vom deveni un focar de infecție. 
Indiferent de ce ati votat, unde locuiti, dacă lucrati sau sunteti șomeri, cu totii insa aveti singura vină de a locui în Ștefanesti si sunteti condamnați de toanele sau ordinele unora sau altora să suportati consecințele!
P.S.Hai sa începem cu zonele in care locuiesc maharii judetului,presedintii si senatorii nesimțiți ai județului care isi instigă slugile lor-consilieri locali!

Iresponsabilitate și bataie de joc si in 2019.Consiliul Local nu a votat nici pentru gunoi, nici pentru acoperirea deficitului…
Acesti indivizi si-au gresit vocația,meseria,locuitorii au gresit votandu-i si acum suferă, partidele au gresit manipulandu-i si vor suferi si ele in curând.Stati sa vedeti cum va prăbușiti toti în sondaje
Dati-va DEMISIA!Stefanestiul e in haos!” scrie edilul pe pagina sa de Facebook.

Facebook Comments
Articolul precedentLocalnic din Topoloveni reținut de polițiști pentru braconaj
Articolul următorFAZA ZILEI:E pregatita!
Dan Badea este redactorul-șef al publicației Argesplus.ro. Lucrează în presă din anul 2005, ca redactor în domeniile social, economic și politic. Înainte de proiectul Argesplus.ro, a publicat cel puțin 10.000 de articole în mai multe publicații județene și centrale. Este absolvent al Universității din Craiova, Facultatea de Economie și Administrarea Afacerilor, specializarea Bănci și Burse de Valori. Anterior, a absolvit Colegiul Național ,,IC Brătianu'' din Pitești. De asemenea, a urmat studii postuniversitare în Comunicare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here