Dragi locuitori ai oraşului Mioveni,

La cumpăna dintre ani, doresc să vă transmit cele mai călduroase urări de bine, sănătate, liniște, bucurii și să aveți speranța unei vieți mai bune, deoarece încheiem împreună un an în care am reușit să realizăm lucruri importante pentru oraşul Mioveni.
Vom începe anul 2018, cu multe provocări, în care am obligația să îmi continui angajamentele asumate în momentul în care mi-ați acordat încrederea dumneavoastră. Doresc să vă asigur de tot respectul, disponibilitatea și susținerea mea. Am convingerea că împreună vom realiza cele mai ambițioase proiecte pentru oraşul nostru, iar, în final, să putem spune că “Mioveniul e oraşul în care doresc să trăiesc în pace socială!.

Să avem realizări,  să fim mai întelegători unii cu alţii şi la bine, dar şi la rău! La mulţi ani!”, transmite primarul Mioveniului, Ion Georgescu.

Facebook Comments
Articolul precedentCasa de Pensii Argeș, restrângeri de activitate la început de an! Iată motivul!
Articolul următorPlugușorul (a)politic
Dan Badea este redactorul-șef al publicației Argesplus.ro. Lucrează în presă din anul 2005, ca redactor în domeniile social, economic și politic. Înainte de proiectul Argesplus.ro, a publicat cel puțin 10.000 de articole în mai multe publicații județene și centrale. Este absolvent al Universității din Craiova, Facultatea de Economie și Administrarea Afacerilor, specializarea Bănci și Burse de Valori. Anterior, a absolvit Colegiul Național ,,IC Brătianu'' din Pitești. De asemenea, a urmat studii postuniversitare în Comunicare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here