Potrivit Bankingnews.ro, cei 27 de antreprenori start-up finantati prin programul Factory by Raiffeisen Bank au sarbatorit ieri incheierea primei etape a editiei-pilot a programului, impreuna cu colegii din Raiffeisen care au participat la procesul de selectie si cu toti partenerii implicati in program.

Antreprenorii finantati intra acum in programul de ateliere pus la dispozitie de banca, astfel incat startul in afaceri sa fie unul de succes.

Dintre cele 84 de propuneri de proiecte inscrise in prima editie a acestui program, 52 au ajuns in faza finala, iar 27 au fost alese pentru creditare cu un plafon total in valoare de 3,5 milioane de lei.

Programul a luat nastere din dorinta de a incuraja si sprijini initiativele de afaceri ale antreprenorilor la inceput de drum, pentru care optiunile de finantare sunt reduse, avand in vedere gradul de risc specific unei afaceri in primii trei ani de viata.

Asadar, prin parteneriatul cu Fondul European pentru Investitii si garantiile oferite de programul COSME, Raiffeisen Bank a lansat un program de creditare online a proiectelor start-up, avand ca scop imbunatatirea pozitiei IMM-urilor nou infiintate in piata si cresterea competitivitatii in randul acestora.

„Pe langa finantare, ne-am dorit sa putem oferi antreprenorilor castigatori si know-how-ul necesar pentru a-si lansa ori dezvolta afacerile in cele mai bune conditii, astfel ca am creat un program dedicat de cinci ateliere interactive, cu specialisti in domeniu, pe tematici esentiale pentru reusita unui start-up”, a spus Vladimir Kalinov, vicepresedinte Retail Banking la Raiffeisen Bank.

Articolul întreg pe  http://www.bankingnews.ro/start-up-finantate-programul-factory-raiffeisen-bank.html

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here