Home Social Program nou pentru zona de picnic Făget

Program nou pentru zona de picnic Făget

de Argeseanul
195 vizualizări
Vă aducem la cunoștință că începând cu data de 1 aprilie, zona amenajată pentru desfășurarea de activități de picnic  din cartierul Făget va funcționa după programul: L – V: 08.00 – 21.00, S – D: 08.00 – 22.00.
Revenim cu rugămintea către cei care aleg să utilizeze facilităţile din zona de picnic să respecte regulile de funcţionare, să nu distrugă obiectele de mobilier (foişoare, toaleta, cişmea, grătare, etc.) şi să aibă un comportament decent.
Totodată, cetăţenii sunt rugaţi ca la încheierea activităţilor, să colecteze toate resturile de mâncare, ambalaje și să le depună în containerele special amenajate.
În fiecare primăvară sunt efectuate lucrări de reparații și întreținere a zonei, pentru a oferi cele mai bune condiții. Elementele de mobilier urban (foișoarele, gratarele și coșurile de gunoi) au fost recondiționate, iar spațiile verzi pregătite pentru vizitatori.
Pentru sesizări în ceea ce privește buna funcționare a zonei de agrement, vă rugăm să ne contactați prin dispecerat, la următoarele numere de telefon: 0348/457.102 sau 0736.202.067.
Facebook Comentarii

Pe aceeași temă

Hai, scrie aici părerea ta despre acest subiect

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

            
  Un plus de informație pentru argeșeni

@2023 – All Right Reserved. Toate drepturile rezervate Argeș Plus TV | Un proiect realizat de PUNKTNET |

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00