PSD Argeș: România este ultima țară la creșterea salariului minim în 2021

Cei 2 lei/zi dați de Guvernul Cîțu sunt cu mult sub creșterile de prețuri de 10-15% la legume, carne, pâine sau chiar cu 20-25% la energie. În UE și în SUA guvernele majorează semnificativ mai mult salariul minim pentru a preveni creșterea sărăciei și pentru a da încredere în economie.

Pandemia nu poate fi invocată pentru creșterea rușinoasă de doar 3% a salariului minim din România. Creșterea salariului minim aduce venituri suplimentare la buget – nu e o povară bugetară. Iar pentru companii, creșterea salariului minim reprezintă o condiție esențială pentru păstrarea forței de muncă. PSD este singurul partid care și-a asumat o creștere consistentă a salariului minim ca factor determinant al unei mai mari bunăstări. În viziunea PSD, salariul minim ar trebui să crească cu 57% până-n 2024, iar în acest an ar fi trebuit să fie majorat de la 2.230 de lei la 2.460 de lei, adică plus 10%, se arată într-un comunicat emis de PSD Argeș.

Facebook Comentarii
Evalueaza articol !
[Total: 0 Average: 0]

Berta-Elena Dima

Născută pe 25 septembrie 1991, Berta Elena Dima este o tânără speranță a presei argeșene!  Este absolventă a Facultății de Jurnalism-Universitatea din Pitești, dar și deținătoare de Master pe Jurnalism Tematic la Universitatea din București! Ii place să scrie, sa danseze, sa se plimbe în aer liber si sa asculte muzică.  ,,Îmi place să observ societatea si sa relatez despre ce se întâmplă în jurul meu''  este mesajul jurnalistei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.