Unii sunt suspendați/excluși din partid, în timp ce alți doi dintre ei au fost dovediți ca și colaboratori ai Securității de tristă amintire. Cu toate acestea, opt primari care nu îl mai doresc pe Adrian Miuțescu la conducerea filialei au organizat astăzi, la un hotel din Pitești, o conferință de presă în care au reiterate dezgustul lor față de o conducere aleasă democratic.

După cum am amintit mai sus, doi dintre primarii așa-zis liberali au colaborat cu Securitatea. Este vorba despre primarul Purcaru de la Morărești și de Virgil Baciu de la Corbi. Conform statutului PNL; nu pot face parte din PNL oamenii care au colaborat cu Securitatea, aceștia fiind excluși din start după un verdict clar CNSAS.

De asemenea, la această conferință au apărut și exclușii Dumitru Moise, Dragoș Predescu și Moșteanu. Pe lângă toți aceștia, la conferință a ,,apărut’’ și banerul ciordit de la PNL Pitești.

Culmea, după ce primarul Virgila Baciu a susținut, la ultimele campanii, pe oricine mai puțin pe propriii colegi, acesta a ocupat mai bine de 40% din timp.

Iată, mai jos, cum s-a desfășurat ,,conferința’’ de astăzi.

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here