Home Pamflet Am pus-o! Ne execută TVR Craiova!

Am pus-o! Ne execută TVR Craiova!

de Dan Badea
48 vizualizări

Aceia dintre dumneavoastră care ați avut sau aveți o firmă cât de mică știți că, până la data de 1 februarie, aveați obligația să plătiți taxa Radio-TV, chiar dacă o plăteați și în calitate de persoană fizică sau dacă sediul firmei coincidea cu adresa dumneavoastră.

Între timp, această taxă a fost eliminată, însă compartimentele de contabilitatea ale serviciilor teritoriale TVR au emis notificări către orice firmă care avea restanțe cât de mici față de aceste adevărate găuri în bugetul României. Așa ceva am primit și noi (vezi facsimil), fiind amenințați că vom fi dați în judecată de către TVR Craiova (post la care nu m-am uitat vreodată).

Mai pe românește, paraziții ăștia de la TVR, care toacă zeci de milioane de euro anual (din taxele plătite de proștii de români, din alocațiile bugetare, de la cabliști și din publicitate), te obligă să le dai bani doar pentru că ai avut proasta inspirație să îți deschizi o firmă.

Evident, ca orice instituție bugetofagă, mâncătorii de praz și de căcat de la TVR Craiova invocă legea 41/1994, prin care persoanele juridice au obligația de a plăti o contribuție lunară între 4 și 50 de lei către serviciile publice de radio-difuziune. În cazul nostru, 15 lei pe lună, în contul TVR Craiova, post la care, repet, nu m-am uitat vreodată!

Lege-lege, însă, din câte mai știm și noi, o plată de acest gen trebuie să aibă la bază o contraprestație. Ori, ce mama dracului serviciu a făcut TVR Craiova pentru firma noastră? Nu este suficient că plătim atâtea contribuții, impozite și  taxe? Nu este suficient că, ani la rândul, am plătit, ca persoane fizice, rahatul ăsta de abonament, marele TVR nefiind în stare, având atâția bani, nici să participe la Eurovision, nici să transmită Campionatul European de Fotbal? Adică, din puținul nostru, suntem obligați să le plătim salariile colegilor noștri de breaslă bugetari. Hai sictir, nenorociților!

Așteptăm să ne dați în judecată și veți lua cam ce ați luat de la băieții ăia de la Galați, adică o tonă de UE! Și nu, nu este vorba de o sumă de 889 de lei pe care voi spuneți că v-o datorăm, e vorba de principii. Nu putem plăti ceea ce nu am consumat.

Ținând cont că și noi avem o mică firmă de publicitate și de mass-media, vă ofer următoarele sfaturi, vouă, paraziților TVR:

-mai răriți-vă și voi, vă  călcați în picioare prin studiourile alea! Cu un personal mult mai puțin numeros, cu salarii mai mici, celelalte televiziuni vă bat la curul gol la capitolul audiență; mai dați afară din rude!

-să faceți emisiuni mai interesante, poate așa găsiți și finanțatori!

-în mass-media private oamenii de la marketing, chiar și unii redactori, aleargă după publicitate, nu așteaptă UE-n gură bani de la firmele care și așa trăiesc de pe o zi pe alta!

Ați înțeles, paraziților?

 

Facebook Comentarii

Hai, scrie aici părerea ta despre acest subiect

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

            
  Un plus de informație pentru argeșeni

@2023 – All Right Reserved. Toate drepturile rezervate Argeș Plus TV | Un proiect realizat de PUNKTNET |

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00