Restricții de circulație pe un bulevard din Pitești

Serviciul Siguranță Rutieră – Poliția Locală Pitești informează că, începând cu data de 15 decembrie 2020, pe durata a 3 zile, vor fi instituite restricții de circulație în Municipiul Pitești, pe Bulevardul I.C. Brătianu, între orele 07:00 și 17:00, pentru execuția lucrărilor de branșament la rețelele edilitare, la imobilul situat la adresa Bd. I.C. Brătianu nr. 54, conform avizelor eliberate de către Biroul Rutier – Poliția Municipiului Pitești, potrivit unui comunicat emis de Primăria Pitești.

Astfel, circulația autovehiculelor – de la sensul giratoriu Centrul de Diagnostic pe sensul de mers spre intersecția Calea București – va fi deviată pe strada Câmpineanu, în intervalul orar menționat.Executarea lucrărilor de către societatea JET CONSTRUCT PIPE S.R.L. impune reducerea părții carosabile, a vitezei autovehiculelor, a distanței de vizibilitate și a capacității de circulație pe sectorul de drum, ceea ce necesită o monitorizare permanentă și competentă pentru desfășurarea traficului în condiții de siguranță.Poliția Locală Pitești recomandă conducătorilor auto ce doresc să circule în zona lucrărilor să respecte semnalele, indicațiile și dispozițiile polițiștilor locali rutieri, semnificația diferitelor tipuri de mijloace de semnale rutieră și să adopte o manieră de calm la volan, circulația urmând să revină la normal odată cu încheierea lucrărilor.

Facebook Comentarii
Evalueaza articol !
[Total: 0 Average: 0]

Berta-Elena Dima

Născută pe 25 septembrie 1991, Berta Elena Dima este o tânără speranță a presei argeșene!  Este absolventă a Facultății de Jurnalism-Universitatea din Pitești, dar și deținătoare de Master pe Jurnalism Tematic la Universitatea din București! Ii place să scrie, sa danseze, sa se plimbe în aer liber si sa asculte muzică.  ,,Îmi place să observ societatea si sa relatez despre ce se întâmplă în jurul meu''  este mesajul jurnalistei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.