Președintele ALDE Pitești, secretarul de stat în cadrul Ministerului Energiei, Robert Tudorache, și președintele ALDE Argeș, vicepreședintele Consiliului Județean Argeș, Simona Brătulescu au fost prezenți la Renault Day.

“Sunt bucuros că am putut reprezenta Guvernul României la Ziua Porților Deschise de la Dacia Renault în acest an în care marcăm 100 de ani de la Marea Unire. Anul acesta, Dacia împlinește 50 de ani de activitate. Și evoluția companiei stă în succesul echipei de conducere și în munca miilor de angajați profesioniști de aici.

Astăzi, la Dacia sunt peste 17.700 de angajați, iar compania înregistrea o cifră de afaceri de 5,7 miliarde euro și 3% din PIB, în 2017. La fiecare 54 de secunde un vehicul iese de pe linia de fabricație. Cu  93% din producție este exportată, Dacia este principalul exportator al României, fiind prezentă pe patru continente și pe 44 de piețe”, a precizat Robert Tudorache.

Facebook Comments
Articolul precedentTurneu de tenis internațional la Curtea de Argeș
Articolul următorPrimăria Mioveni trimite 100 de copii în tabără la mare!
Dan Badea este redactorul-șef al publicației Argesplus.ro. Lucrează în presă din anul 2005, ca redactor în domeniile social, economic și politic. Înainte de proiectul Argesplus.ro, a publicat cel puțin 10.000 de articole în mai multe publicații județene și centrale. Este absolvent al Universității din Craiova, Facultatea de Economie și Administrarea Afacerilor, specializarea Bănci și Burse de Valori. Anterior, a absolvit Colegiul Național ,,IC Brătianu'' din Pitești. De asemenea, a urmat studii postuniversitare în Comunicare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here