Sâmbătă, Capitala a fost din nou locul unde românii și-au strigat nemulțumirile.  Cetățeni de toate vârstele au venit la protest, în fața Guvernului, cu țevi și cărămizi pentru a înconjura steagul U.E. desenat pe asfaltul din fața în fața Palatului Victoria. Nu este prima dată când românii ies în stradă pentru a-și striga nemulțumirile legate de cei aflați în conducerea țării.

Protestul a avut loc în urma unei manifestații din Piața Victoriei anunțată și pe pagina de Facebook a comunității „Corupția Ucide”, cetățenii participanți venind pentru a protesta împotriva unui Guvern care nu ar trebui să fie la conducerea țării.

Din declarațiile făcute de purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei, Georgian Enache, „Câteva persoane care și-au făcut prezența în Piața Victoriei au adus cu ei niște obiecte pe care noi le considerăm periculoase, niște obiecte din beton și niște obiecte metalice cu care intenționau să împrejmuiască un anumit perimetru. Ținând cont că s-a anunțat o manifestație publică, decizia noastră a fost de a înlătura acele obiecte periculoase care putea produce rănirea persoanelor. Intenționau ca persoanele care vor veni în Piața Victoriei să nu calce în acel perimetru unde este desenat un drapel al UE. Au înțeles că acele obiecte reprezintă un pericol și colegii mei au îndepărtat acele obiecte.”

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here