S-au finalizat lucrările de modernizare a blocului Coremi din Pitești

Ieri, a avut loc recepția la terminarea lucrărilor pentru obiectivul de investiții „Modernizare bloc locuințe sociale Coremi”. Lucrările de reabilitare și modernizare a căminului au fost executate de S.C. DELTA TERMO CONSTRUCT S.R.L., valoarea totală a acestora fiind de 1.955.142,05 lei inclusiv TVA.Investiția, finanțată din fonduri nerambursabile, în cadrul proiectului „Integrat! Nu asistat! Dezvoltarea socială și economică a persoanelor defavorizate din sud-vestul municipiului Pitești”, Programul Operațional Capital Uman 2014-2020, a vizat îmbunătățirea condițiilor de locuit pentru 200 de persoane, locatari ai blocului de locuințe sociale Coremi.

Pentru fiecare dintre cele 99 de garsoniere a fost extins spațiul de locuit cu 10 mp, a fost extinsă rețeaua electrică interioară în spațiile noi, s-au realizat lucrări de anvelopare în vederea creșterii eficienței energetice și lucrări de reparații, acolo unde acest lucru a fost necesar, informează Primăria Pitești într-un comuicat.

Facebook Comentarii
Evalueaza articol !
[Total: 0 Average: 0]

Berta-Elena Dima

Născută pe 25 septembrie 1991, Berta Elena Dima este o tânără speranță a presei argeșene!  Este absolventă a Facultății de Jurnalism-Universitatea din Pitești, dar și deținătoare de Master pe Jurnalism Tematic la Universitatea din București! Ii place să scrie, sa danseze, sa se plimbe în aer liber si sa asculte muzică.  ,,Îmi place să observ societatea si sa relatez despre ce se întâmplă în jurul meu''  este mesajul jurnalistei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.