Home Social Salarii uriașe pentru polițiștii locali!

Salarii uriașe pentru polițiștii locali!

de Argeseanul
58 vizualizări

 

Conform EVZ.ro, în urma majorărilor salariale, polițiștii locali au ajuns să încaseze sume demne de invidiat, acestea depășind cu mult salariul mediu pe economie.

Ținând că poliția locală nu are un grad de risc major, totuși, aceștia au ajuns să câștige mai bine decât orice bugetar. Astfel un agent încasează 4.497 lei, acesta fiind salariul pentru cei aflați pe ultima treaptă ierarhică, deoarece salariul șefilor ajunge și la 6.000 lei.

Directorii adjuncți au cel mai mare salariu, de 10,640 lei brut, respectiv 6.227 lei, urmați de șefii de serviciu cu 5.908 lei, în timp ce un șef birou poate câștiga chiar și 5.595 lei.

Dar nici cei fără funcții de conducere nu o duc rău, salariilor lor fiind cu mult peste minimul pe economie. Un polițist local fără funcție, dar cu studii superioare, primește în jur de 4.497 lei, net, iar cei fără studii 2.683 lei net. Desigur, cei care lucrează noaptea mai au un spor de 25% din salariul de bază. În felul acesta să îți tot dorești să ajungi în poliția locală.

 

 

 

Facebook Comentarii

Pe aceeași temă

Hai, scrie aici părerea ta despre acest subiect

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

            
  Un plus de informație pentru argeșeni

@2023 – All Right Reserved. Toate drepturile rezervate Argeș Plus TV | Un proiect realizat de PUNKTNET |

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00