Biroul de Informare şi Relaţii Publice al Curţii de Apel Piteşti aduce la cunoştinţa opiniei publice următoarele:

În data de 16 mai 2018, la sediul Curţii de Apel Piteşti s-a desfăşurat Adunarea generală extraordinară a judecătorilor din cadrul Curţii de Apel Piteşti, convocată, în temeiul dispoziţiilor art.17 alin.2 din Regulamentul de ordine interioară al instanţelor judecătoreşti, de o treime din numărul judecătorilor care o compun, Adunare în cadrul căreia a fost luată în discuţie prezentarea poziţiei judecătorilor Curţii de Apel Piteşti, în legătură cu modificările preconizate a fi aduse codurilor penale.

La Adunarea generală extraordinară au participat 27 din cei 38 de judecători care activează în cadrul Curţii de Apel Piteşti.

În urma discuţiilor purtate şi a exprimării opiniei participanţilor, s-a hotărât desfăşurarea unui protest pe scările căii principale de acces în sediul Curţii de Apel Piteşti în data de 16 mai 2018, începând cu orele 1530.

 

Facebook Comments
Articolul precedentSindicaliștii din învățământul argeșean se pregătesc de protest!
Articolul următorSunteți așteptați la Noaptea Muzeelor!
Dan Badea este redactorul-șef al publicației Argesplus.ro. Lucrează în presă din anul 2005, ca redactor în domeniile social, economic și politic. Înainte de proiectul Argesplus.ro, a publicat cel puțin 10.000 de articole în mai multe publicații județene și centrale. Este absolvent al Universității din Craiova, Facultatea de Economie și Administrarea Afacerilor, specializarea Bănci și Burse de Valori. Anterior, a absolvit Colegiul Național ,,IC Brătianu'' din Pitești. De asemenea, a urmat studii postuniversitare în Comunicare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here