Home Politic Se întăresc organizaţiile de femei ale PDL Argeş

Se întăresc organizaţiile de femei ale PDL Argeş

de Dan Badea
31 vizualizări

Organizaţia PDL Câmpulung a organizat în ultima perioadă o serie de acţiuni, făcând parte din agenda programată a partidului, reuşind să beneficize de o participare consistentă şi rezultate pe măsură. Astfel, pe data de 26 iulie 2011 au avut loc alegeri pentru înfiinţarea organizaţiilor de femei în comunele Dâmbovicioara, Dragoslavele, Cetăţeni şi Stoeneşti

Pe 28 iulie 2011 s-au ţinut alegerile privind înfiinţarea organizaţiilor de femei din comuna Poienari de Muscel. De la aceste actiuni nu a lipsit  doamna Cristina Diculescu  presedinta OF PDL Arges, care a fost sustinuta in efortul ei de o numeroasa echipa din  organizatia judeteana.

Tot în ziua de 28 iulie 2011, în comuna  Dragoslavele, a avut loc o întâlnire cu pensionarii, agenţii economici şi fermierii din zonă, dezbătându-se problemele fiecărei categorii prezente la întrunire, dezbătându-se teme privitoare la legislaţie, subvenţii sau programe de finanţare. Au fost prezenţi activ la această acţiune majoră următorii : Dorin Falcă, directorul DGFP Argeş, Ciprian Berevoianu, inspector şef la ITM, Marius Olarescu, directo  adjunct al Casei Judeţene de Pensii, Ion Dobrinoiu, directorul Direcţiei  Silvice Argeş.

Facebook Comentarii

Hai, scrie aici părerea ta despre acest subiect

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

            
  Un plus de informație pentru argeșeni

@2023 – All Right Reserved. Toate drepturile rezervate Argeș Plus TV | Un proiect realizat de PUNKTNET |

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00