Se întrerupe furnizarea apei potabile într-un cartier din Pitești

Societatea Apă Canal 2000 SA Piteşti anunță sistarea furnizării apei potabile în municipiul Piteşti, în ziua de miercuri 25.11.2020, între orele 11:00 – 14:00, fiind vizați următorii utilizatori din cartierul Găvana III:- blocurile: A2, A3, B1, B2, B2A, B3, B4, B7, B8, B9, B13, N1, N3;- punctul termic PT 907.

Oprirea furnizării apei este necesară pentru execuţia de lucrări în cadrul proiectului „Înlocuirea conductei de apă şi a branşamentelor aferente pe traseul bl. B2 – Şcoala nr. 19, cartier Găvana III, mun. Piteşti, jud. Argeş“.Abonaţii afectaţi de această oprire sunt rugați să îşi asigure rezerva minimă de apă pentru consum şi uz casnic pe perioada întreruperii furnizării apei.

Facebook Comentarii
Evalueaza articol !
[Total: 0 Average: 0]

Berta-Elena Dima

Născută pe 25 septembrie 1991, Berta Elena Dima este o tânără speranță a presei argeșene!  Este absolventă a Facultății de Jurnalism-Universitatea din Pitești, dar și deținătoare de Master pe Jurnalism Tematic la Universitatea din București! Ii place să scrie, sa danseze, sa se plimbe în aer liber si sa asculte muzică.  ,,Îmi place să observ societatea si sa relatez despre ce se întâmplă în jurul meu''  este mesajul jurnalistei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.