Societatea Apă Canal 2000 SA Piteşti va sista furnizarea apei potabile în comuna Moşoaia, în ziua de joi 21.02.2019, între orele 9 – 14, fiind afectaţi utilizatorii din:

  • satele: Hinţeşti, Dealul Viilor;
  • străzile: Stoenari, Dealului, Corbu Basangeşti, Bisericii şi străzile adiacente acestora.

Oprirea furnizării apei este necesară pentru execuţia de lucrări în cadrul contractului „Conectări branşamente la reţelele de apă reabilitate în cadrul proiectului Fond Coeziune în localitatea Moşoaia, jud. Argeş“.

Ne cerem scuze faţă de abonaţii afectaţi de această oprire şi îi rugăm să îşi asigure rezerva minimă de apă pentru consum şi uz casnic pe perioada întreruperii furnizării apei.

Facebook Comments
Articolul precedentPlanul urbanistic al orașului Pitești s-ar putea schimba! (video)
Dan Badea este redactorul-șef al publicației Argesplus.ro. Lucrează în presă din anul 2005, ca redactor în domeniile social, economic și politic. Înainte de proiectul Argesplus.ro, a publicat cel puțin 10.000 de articole în mai multe publicații județene și centrale. Este absolvent al Universității din Craiova, Facultatea de Economie și Administrarea Afacerilor, specializarea Bănci și Burse de Valori. Anterior, a absolvit Colegiul Național ,,IC Brătianu'' din Pitești. De asemenea, a urmat studii postuniversitare în Comunicare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here