Se reabilitează scările publice din cartierul Războieni

Începând cu data de luni, 14.12.2020, se desfășoară lucrări de reabilitare a scărilor publice din cartierul Războieni, zona blocurilor P2 și P3, informează Primăria Pitești într-un comunicat. Acestea prezentau un grad ridicat de pericol pentru siguranța cetățenilor, fiind într-o stare foarte deteriorată.

Valoarea contractului (proiectare și execuție) este de 145.180 de lei, inclusiv TVA, iar lucrarea este executată de către SC UNIC BUSINESS PARTENER SRL. Durata execuției va depinde și de condițiile meteo, scopul fiind acela de a realiza complet reabilitarea scărilor până la finele anului 2020.

Facebook Comentarii
Evalueaza articol !
[Total: 0 Average: 0]

Berta-Elena Dima

Născută pe 25 septembrie 1991, Berta Elena Dima este o tânără speranță a presei argeșene!  Este absolventă a Facultății de Jurnalism-Universitatea din Pitești, dar și deținătoare de Master pe Jurnalism Tematic la Universitatea din București! Ii place să scrie, sa danseze, sa se plimbe în aer liber si sa asculte muzică.  ,,Îmi place să observ societatea si sa relatez despre ce se întâmplă în jurul meu''  este mesajul jurnalistei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.