Odată cu venirea căldurii, subsolurile de bloc vor crea iarăși probleme locatarilor, în special din cauza mirosului emanat de scurgerile care se acumulează ca urmare a instalațiilor tehnico-sanitare defecte. În acest sens, societatea noastră vă aduce la cunoștință că în baza unei solicitări, echipele noastre pot efectua contra cost lucrările de reparație și curățenie, iar după remedierea problemelor constatate, puteți să încheiați cu societatea noastră un contract de mentenanță/inspectarea subsolului tehnic și operațiuni de curățenie și igienizare.

Tarifele practicate pentru serviciul mentenență/inspecție a subsolului tehnic și igienizare sunt: garsonieră – 1,5 lei (fără TVA), iar pentru un apartament – 1,2/cameră (fără TVA). În baza contractului, angajații noștri vor inspecta săptămânal subsolul tehnic, iar lunar vor fi efectuate operațiuni de curățenie și igienizare.

Trebuie să știți că subsolul blocului, cu toate instalațiile aferente, reprezintă proprietate comună a tuturor locatarilor, cu drepturile și obligațiile stabilite de lege, iar orice operațiune tehnică asupra subsolului se face cu participarea tuturor proprietarilor.

Echipa noastră este specializată pentru acest gen de lucrări fiind dotată cu echipamentele necesare.

Pentru a ne contacta sau pentru a obține mai multe detalii referitoare la oferta noastră, vă rugăm să ne contactați la tel: 0348/445.885; fax: 0348/445.886, contact@sedc-mioveni.ro, sau direct la sediul nostru din strada Livezilor, nr. 1, (Birou Contractare, parter) oraș Mioveni, județul Argeș.

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here