Home Politic Simona Bucura Oprescu: „Portocaliii trăiesc într-o Românie paralelă!”

Simona Bucura Oprescu: „Portocaliii trăiesc într-o Românie paralelă!”

de Dan Badea
33 vizualizări

„Guvernanţii portocalii şi-au făcut România lor. Şi-au creat propria lume, paralelă cu cea reală, în care trăiesc şi îşi văd de afaceri fără nici o jenă. Ne-a convins de acest lucru delegaţia guvernamentală condusă de însuşi premierul Emil Boc care la sfârşitul săptămânii trecute s-a întâlnit cu membri ai Asociaţiei Oamenilor de Afaceri Argeş chiar la Piteşti. Adică s-au întâlnit cu nişte oameni bogaţi pe care, culmea, îi ameninţă şi pun presiuni de tot felul, în timp ce săracii mor de foame.

Teoretic, a fost o întâlnire în care oamenii de afaceri să îşi poată spună păsurile. Mai ales că măsurile luate de Guvern în ultimii doi ani au dinamitat mediul economic şi au dus în faliment sute de firme din judeţul nostru, ca să ne referim doar la Argeş. Practic, însă, a fost un pseudomonolog al premierului cu privire la „realizările măreţe” ale Cabinetului său.

Le-a spus Boc oamenilor de afaceri argeşeni cât de rău îi pare că a majorat TVA-ul, cât de rău îi pare că datoriile statului către firmele private nu sunt plătite la timp, cât de rău îi pare de controalele nejustificat de dese pe care instituţiile statului le fac la companiile private. În schimb, statistica sa este scânteietoare: datele lui Boc indică faptul că România a ieşit din recesiune; că „reformele” sale care au îngrozit românii „au dat roade”; că de acum „sunt premise pentru creşterea economică” şi multe alte laude de acest gen.

A luat cuvântul şi Elena Udrea, ministrul Dezvoltării şi Turismului, cea care împarte după culori bine alese politic fondurile ţării. Elena Udrea a vorbit cu avânt despre presa rea care nu lasă să se vadă realizările Guvernului portocaliu, despre proiectele grandioase avute în vedere (pentru a satisface clientela politică), despre sălile de sport ce vor fi construite în detrimentul spitalelor, dar a uitat să spună şi ce se face în Argeş. Sau, mai bine zis, ce nu se face! Căci de drumul spre Câmpulung – drum care duce şi spre Dacia, primul exportator al ţării, care acum ameninţă cu mutarea! – nu s-a suflat o vorbă. Despre faptul că Argeşul a fost sărit din schema finanţărilor ca să fie îndestulate administraţiile portocalii din alte judeţe nu s-a suflat o vorbă. Despre infrastructura turistică a judeţului Argeş ignorată de Elena Udrea nu s-a vorbit, de asemenea, deloc.

Mai-marii portocalii au venit în Argeş să se laude cu România lor. România reală geme însă sub povara măsurilor cinice luate de acest veritabil Guvern „Ciomu” care a intrat deja în campanie electorală, sperând să păcălească încă o dată românii.”

Simona Bucura Oprescu,

Vicepreşedinte, Purtător de Cuvânt PSD Argeş

Facebook Comentarii

Hai, scrie aici părerea ta despre acest subiect

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

            
  Un plus de informație pentru argeșeni

@2023 – All Right Reserved. Toate drepturile rezervate Argeș Plus TV | Un proiect realizat de PUNKTNET |

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00