Spargere ca în filme într-un magazin. Au întrerupt camerele video și au furat țigări de 15.000 de lei

Un câmpulungean a dat o spargere într-un magazin, unde a pătruns împreună cu alti bărbați, în noaptea de 10 spre 11 septembrie. Hoții au întrerupt camerele de supraveghere și au furat țigări în valoare de 15.000 de lei.

„Din cercetări, s-a stabilit că în noaptea de 10 spre 11 septembrie a.c., bărbatul în cauză, împreună cu alte persoane, ar fi pătruns prin efracție într-un magazin din municipiul Câmpulung, de unde, după întreruperea funcționării sistemului de supraveghere video, și ar fi sustras țigări în valoare de aproximativ 15.000 de lei.

Pentru administrarea de probatoriu, în baza autorizării instanței, în ziua de 21 septembrie a.c. au fost efectuate 4 percheziții domiciliare, în Câmpulung, la locuințele unor persoane bănuite, ocazie cu care au fost identificate și ridicate mai multe obiecte și înscrisuri cu valoare probatorie.

După administrarea probatoriului, bărbatul de 31 de ani, din Câmpulung, a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca în cursul zilei de astăzi să vie prezentat în fața Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

În cursul cercetărilor, acesta a achitat valoarea prejudiciului către reprezentantul persoanei vătămate. Cercetările continuă, pentru stabilirea întregii activități infracționale”, transmite IPJ Argeș.

Facebook Comentarii
Evalueaza articol !
[Total: 0 Average: 0]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.