Imagini șocante au fost surprinse astăzi de o piteșteancă, la Spitalul Județean de Urgență Pitești. Una dintre angajatele spitalului au ales să confunde instituția la care lucrează în… coafor, asta în condițiile în care, într-un spital condițiile de igienă sunt stricte.

Între timp la Spitalul Județean Argeș! Doamnele, nu au găsit alt loc unde sa se tunda, decât în oficiul alimentar de la etajul 5, se poate vedea ca doamna din imagine intra cu caruciorul cu mâncare. In ce tara de rahat, trăit! Poate vede cineva! 😑😑😑 scrieMădălina Duțan, cea care a și postat pe Facebook respectivele imagini.

Facebook Comments
Articolul precedentBărbat împușcat de polițiști!
Articolul următor16 copii și 12 adulți intoxicați la Timișoara
Dan Badea este redactorul-șef al publicației Argesplus.ro. Lucrează în presă din anul 2005, ca redactor în domeniile social, economic și politic. Înainte de proiectul Argesplus.ro, a publicat cel puțin 10.000 de articole în mai multe publicații județene și centrale. Este absolvent al Universității din Craiova, Facultatea de Economie și Administrarea Afacerilor, specializarea Bănci și Burse de Valori. Anterior, a absolvit Colegiul Național ,,IC Brătianu'' din Pitești. De asemenea, a urmat studii postuniversitare în Comunicare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here