Spitalul Militar de Urgență “Dr. Ion Jianu” Pitești s-a înscris în rândul instituțiilor partenere la Campania „Let’s Do It, România!”/ “Ziua Națională de Curățenie”, eveniment realizat de Asociația “Viitorul în Zori” în colaborare cu Ministerul Apărării Naționale.

Este un mare proiect de implicare socială organizat în România, fiind parte din comunitatea internațională „Let`s Do It, World!”.

Spitalul Militar de Urgență “Dr. Ion Jianu” Pitești este o instituție care promovează constant sănătatea, curățenia, umanitatea și este un act de normalitate să participe voluntar la asemenea acțiuni.

Sâmbătă, 15 septembrie 2018,  începand cu ora 800, vom fi prezenți cu personal militar și civil la ecologizarea  Parcului „Expo” din Pitești.

Facebook Comments
Articolul precedentAdrian Miuțescu: Guvernul este impasibil față de urmările gripei porcine (video)
Dan Badea este redactorul-șef al publicației Argesplus.ro. Lucrează în presă din anul 2005, ca redactor în domeniile social, economic și politic. Înainte de proiectul Argesplus.ro, a publicat cel puțin 10.000 de articole în mai multe publicații județene și centrale. Este absolvent al Universității din Craiova, Facultatea de Economie și Administrarea Afacerilor, specializarea Bănci și Burse de Valori. Anterior, a absolvit Colegiul Național ,,IC Brătianu'' din Pitești. De asemenea, a urmat studii postuniversitare în Comunicare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here