Sportivii de la Aleph Kick-Boxing Club, victorioși la Instanbul

Sportivii de la Aleph Kick-Boxing Club s-au întors victorioși de la Instanbul, unde a avut loc editia a 7-a International Turkish Open Kickboxing World Cup. Competiția a adunat 3200 sportivi din 43 de țări și a avut loc în perioada 12 -15 mai.

De la Aleph Kick-Boxing Club au participat patru sportivi, Marius Cocean, deținătorul locului fruntaș în ranking-ul mondial Kickboxing, antrenor al clubului piteștean Aleph, alături de elevii săi, Victor Secară, Dragoș Mușcel și Valentin Stan, campioni naționali. La ultima confruntare, cei 4 piteșteni au câștigat o medalie de Aur, 3 de Argint si una de bronz.

După 17 meciuri, sportivii s-au întors acasă cu următoarele rezultate:

-Marius – 7 meciuri câștigate și 2 înfrângeri

Locul 1 – medalie de aur și Cupa „World Cup Turkish”

-Dragos câștigă semifinala prin KO și pierde finala la puncte

.Locul 2 – medalie de argint

-Vali câștigă 2 meciuri și pierde în semifinală.

Locul 3 – medalie de bronz

-Victor câștigă meciul din optimi, dar pierde în sferturi.

De câțiva ani Kickboxing-ul a luat avânt, năruind mitul că-i un sport agresiv, ci unul tehnic, de atitudine, inteligență, iar forța din ring se observă că este susținută de mii de ore de antrenament. Combinația elementelor din diferite stiluri tradiționale de luptă atrage tot mai mulți sportivi în sălile de antrenament, Kickboxing fiind inclus în categoria sporturilor olimpice încă din 2018, iar Aleph Club Pitești este, la acest moment, unul printre cele mai bune cluburi din țară, Marius Cocean pregătind, aici, tineri campioni naționali și internaționali.

Sâmbătă, 19 sportivi de la Clubul Aleph vor participa la Campionatul Național de Kickboxing 2022, care va avea loc la Constanța.

Facebook Comentarii
Evalueaza articol !
[Total: 0 Average: 0]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.