Home Politic Ştefan Lăzăroiu, confirmat ca lider al PDL Curtea de Argeş

Ştefan Lăzăroiu, confirmat ca lider al PDL Curtea de Argeş

de Dan Badea
34 vizualizări

Sâmbătă, 29 ianuarie, în Casa de Cultură din Curtea de Argeş a avut loc conferinţa de alegeri a Partidului Democrat Liberal, filiala locală. Ştefan Lăzăroiu, care de aproape un an şi-a anunţat candidatura pentru acest colegiu, pentru o funcţie de deputat, a devenit la Curtea de Argeş o prezenţă constantă, ajutând administraţia locală pentru accesarea de fonduri europene, necesare modernizării infrastructurii din oraş. După ce luni la rândul a fost un lider „de facto” al democrat-liberalilor din oraşul Basarabilor, 147 de delegaţi din zonă l-au confirmat şi ca lider statutar. Printre numele importante ale PDL Argeş prezente la evenimentul de sâmbătă s-au numărat Mircea Andrei, preşedinte CODA al democrat-liberalilor argeşeni, Ştefan Ciocănel, directorul CAS Argeş,  Bogdan Ivan , preşedintele TDL Argeş, sau Cătălin Teodorescu, vicepreşedintele filialei judeţene. În acelaşi timp, au fost aleşi şi cei patru vicepreşedinţi, secretarul şi trezorierul organizaţiei Curtea de Argeş.

Ştefan Lăzăroiu: „Vreau ca acest oraş să se dezvolte din punct de vedere turistic!”

Deşi a intrat de curând în politică, Ştefan Lăzăroiu a pus pe planul doi afacerile, s-a ocupat mai puţin de familie, tocmai pentru a realiza lucruri bune şi durabile la Curtea de Argeş. „Vă mulţumesc pentru încrederea oferită şi sper să nu vă dezamăgesc. Sper ca în 2012 să-l schimbăm pe actualul primar, care nu a fost în stare să rezolve problema câinilor vagabonzi, să aducă fonduri europene şi să atragă investitori. Eu mi-aş dori ca acest oraş să se dezvolte din punct de vedere turistic, pentru că are potenţial,” a declarat Lăzăroiu.

Mircea Andrei: „Unii oameni din judeţ înebunesc că se ridică PDL!”

Senatorul Mircea Andrei, prezent şi el la conferinţă, a reiterat faptul că filiala pe care o coordonează este din ce în ce mai puternică, motiv pentru mulţi dintre cei care deţin acum puterea în judeţ să treacă la atacuri dure şi nefondate. „Unii dintre oameni din judeţ, când simt că PDL Argeş se ridică, înebunesc! Aud că s-a spart un balon, cred că vreunul dintre ei s-a şi sinucis de necaz… Până acum aceştia nu aveau adversari în judeţ, deoarece îi distrugeu la timp. Este prima oară când un partid se bate de la egal la egal cu PSD în judeţ, iar acel adversar suntem noi. Pentru prima oară în 5 ani, avem alegeri la Curtea de Argeş,” a declarat Mircea Andrei, la deschiderea conferinţei.

Facebook Comentarii

8 comentarii

leonard 4 februarie 2011 - 10:07

bravo baieti….distrugeti psd-ul!

Răspunde
Cristina 5 februarie 2011 - 10:43

firati-ai dracu!!!…o sa va duceti dracu cum s-au dus taranistii, nu vedeti ca poporul nu va mai vrea, nici cei care v-au votat s-au scarbit de voi, ati distrus tot in Romania…..

Răspunde

Hai, scrie aici părerea ta despre acest subiect

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

            
  Un plus de informație pentru argeșeni

@2023 – All Right Reserved. Toate drepturile rezervate Argeș Plus TV | Un proiect realizat de PUNKTNET |

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00