Luni, 04.03.2019, elevii Școlii Gimnaziale “Negru Vodă” din Pitești, au desfășurat o activitate de educație rutieră cu tema “Strada și pericolele ei!” coordonată de prof. Lupșă Adela alături de Poliția Locală  Pitești.

Activitatea desfășurată face parte dintru-un proiect mai amplu, intitulat “ Stop! Viața are Prioritate!“, unde elevii au fost informați și consiliați cu privire la cunoașterea regulilor de circulație și reducerea riscului victimal în rândul pietonilor.

Mediul educațional comunitar, prin parteneriatul cu Poliția Locală, cristalizează și realizează procesul de educație continuă iar valențele educației sunt întregite de cadrele didactice ale școlii, alături de consilierul educativ, prof. Elena Fieraru și coordonat de directorul școlii, dl. Aurelian Costache.

Facebook Comments
Articolul precedentNoi informații privind numărul de cazuri de gripă din Argeș
Dan Badea este redactorul-șef al publicației Argesplus.ro. Lucrează în presă din anul 2005, ca redactor în domeniile social, economic și politic. Înainte de proiectul Argesplus.ro, a publicat cel puțin 10.000 de articole în mai multe publicații județene și centrale. Este absolvent al Universității din Craiova, Facultatea de Economie și Administrarea Afacerilor, specializarea Bănci și Burse de Valori. Anterior, a absolvit Colegiul Național ,,IC Brătianu'' din Pitești. De asemenea, a urmat studii postuniversitare în Comunicare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here