Home Politic “Sunt piteștean, o susțin pe Ana Stan”

“Sunt piteștean, o susțin pe Ana Stan”

de Dan Badea
40 vizualizări

Candidat din partea Alianței România Dreaptă pe colegiul Pitești-Centru-Trivale pentru Camera Deputaților, Ana Stan continuă seria întâlnirilor cu piteștenii din colegiul pe care candidează.

Oamenii cu care a avut întâlniri au fost foarte deschiși dialogului și între candidatul Ana Stan și cetățeni nu au existat bariere de comunicare. “Este foarte simplu să stai de vorbă cu oamenii cărora le aparții, cărora le cunoști doleanțele și problemele. Către acești oameni îmi îndrept atenția. Până acum am făcut-o prin activitatea profesională, prin actele de caritate pe care le-am întreprins, de aici înainte îi voi susţine din calitatea de politician şi cu sprijinul lor, de viitor deputat”, ne-a declarat Ana Stan.

Cetăţenii cu care am stat de vorbă în timpul întâlnilor cu Ana Stan ne-au mărturisit că o vor susție pentru funcția de deputat deoarece este piteșteasncă și cunoaște nevoile și prioritățile municipiului. Orașul merită mai mult, oamenii merită mai mult. “Este piteșteancă de-a noastră, o cunoaștem ne întâlnim când facem piața și știm că tot aici se va întoarce, deoarece aparține locului. Eu sunt piteștean și o susțin pe Ana Stan”, i-a transmis unul dintre sutele de cetățeni cu care a stat de vorbă. Domnia sa și-a făcut cunoscut programul de campanile și cele zece priorități pe care le va promova din calitatea de deputat.

“Sunt prima femeie de la Revoluţie care candidează pentru un post de deputat într-un colegiu din municipiul Piteşti. Ca soţie, mamă a doi băieţi şi femeie de carieră, am convingerea că pot reprezenta cu demnitate, onoare şi loialitate interesele piteștenilor. Aici trăiesc, aici îmi plătesc taxele şi impozitele, cunosc foarte bine problemele cu care ne confruntăm şi am convingerea că numai împreună vom putea găsi calea către un viitor mai bun. Ştiu să ascult, ştiu ce am de făcut, sunt de bună credinţă şi numai împreună putem face diferenţa”,  le-a spus Ana Stan piteștenilor.

Facebook Comentarii

Hai, scrie aici părerea ta despre acest subiect

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

            
  Un plus de informație pentru argeșeni

@2023 – All Right Reserved. Toate drepturile rezervate Argeș Plus TV | Un proiect realizat de PUNKTNET |

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00