Termo Calor Confort începe furnizarea de energie termică

Având în vedere scăderea temperaturilor exterioare, vineri, 16.10.2020, începând cu orele 08:00, TERMO CALOR CONFORT S.A. va începe furnizarea agentului termic pentru încălzirea locuințelor, potrivit unui comunicat emis de Primăria Pitești. În funcție de evoluția temperaturilor exterioare în următoarele zile, temperatura de livrare a agentului termic pentru încălzire va crește sau va scădea.

Luând în considerare obligațiile de plată către furnizorii de gaze, energie electrică și apă, pentru desfășurarea în bune condiții a activității de furnizare energie termică pentru apă caldă de consum și încălzire, TERMO CALOR CONFORT S.A. solicită achitarea la zi a debitelor, potrivit sursei citate.

Facebook Comentarii
Evalueaza articol !
[Total: 0 Average: 0]

Berta-Elena Dima

Născută pe 25 septembrie 1991, Berta Elena Dima este o tânără speranță a presei argeșene!  Este absolventă a Facultății de Jurnalism-Universitatea din Pitești, dar și deținătoare de Master pe Jurnalism Tematic la Universitatea din București! Ii place să scrie, sa danseze, sa se plimbe în aer liber si sa asculte muzică.  ,,Îmi place să observ societatea si sa relatez despre ce se întâmplă în jurul meu''  este mesajul jurnalistei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.