Tiberiu Irimia: Acum putem construi un spital municipal la Pitești

PNL Argeș a susținut astăăzi o conferință de presă, la care au participat Tiberiu Irimia, candidat la Senat, Gelu Tofan, candidat la Camera Deputaților, Adrian Sandu, candidat la Camera Deputaților și Cătălin Ducu, candidat la Camera Deputaților. Conferința a avut ca subiect prezentarea Planului Național de Redresare și Reziliență, elaborat de Ministerul Fondurilor Europene, pe o perioadă de patru ani.

Între investițiile propuse, se numără și creșterea salariului mediu net la 1000 euro, dar și creșterea punctului de pensii cu 46%. Despre planul de redresare și rezilință Gelu Tofan a afirmat că este un „un program ambițios, responsabil, pe care Partidul Național Liberal și-l asumă”. Tiberiu Irimia a atras atenția conducerii Primăriei Pitești și Consiliului Județean, spunând că primarul Cristian Gentea și președintele CJ, Ion Mînzînă, ar trebui să se integreze în acest program, deoacere „ cu aceste sume se poate să ne întâlnim o dată într-o viață”, acum fiind șansa de a fi construit în Pitești un spital municipal.

Mai jos regăsiți înregistrarea conferinței de presă:

Facebook Comentarii
Evalueaza articol !
[Total: 0 Average: 0]

Berta-Elena Dima

Născută pe 25 septembrie 1991, Berta Elena Dima este o tânără speranță a presei argeșene!  Este absolventă a Facultății de Jurnalism-Universitatea din Pitești, dar și deținătoare de Master pe Jurnalism Tematic la Universitatea din București! Ii place să scrie, sa danseze, sa se plimbe în aer liber si sa asculte muzică.  ,,Îmi place să observ societatea si sa relatez despre ce se întâmplă în jurul meu''  este mesajul jurnalistei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.