Natura este locul unde se întoarce omul să-și ia energia de care are nevoie, dar dacă acesta nu are ce să-i ofere, omul se va ofili și împreună cu aceasta vor avea de suferit.

Cu aceste gânduri, Tineretul Național Liberal Argeș a demarat astăzi o acțiune de ecologizare în parcul Trivale, emblema orașului Pitești și totodată cel mai mare parc natural din țară.

Zonele vizate au fost cele cu acces prin pădure, zone frecventate des în timpul liber de piteșteni și turiști.

“Sperăm ca prin aceste acțiuni sa dam un exemplu civic și să încurajăm cetățenii orașului Pitești sa păstreze natura curată și frumoasă“ a declarat președintele Tnl Argeș Hristescu George.

 Departamentul de Comunicare al TNL Argeș

Facebook Comments
Articolul precedentVor la barajul pentru promovare!
Articolul următorDerbi cu locul 3!
Dan Badea este redactorul-șef al publicației Argesplus.ro. Lucrează în presă din anul 2005, ca redactor în domeniile social, economic și politic. Înainte de proiectul Argesplus.ro, a publicat cel puțin 10.000 de articole în mai multe publicații județene și centrale. Este absolvent al Universității din Craiova, Facultatea de Economie și Administrarea Afacerilor, specializarea Bănci și Burse de Valori. Anterior, a absolvit Colegiul Național ,,IC Brătianu'' din Pitești. De asemenea, a urmat studii postuniversitare în Comunicare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here