Începând cu data de 23.10.2017 activitatea de încasare a impozitelor şi taxelor locale precum și a amenzilor contravenționale, în cazul persoanelor fizice, se va realiza la Centrul de încasări din imobilul situat în Pitești, str. Victoriei, nr. 7, bl. 89, sc. C, parter (vizavi de sediul Primăriei Municipiului Pitești).
În perioada 19.10.2017-20.10.2017 se va efectua mutarea echipamentelor necesare desfășurării activității, fapt pentru care activitatea de încasare a impozitelor şi taxelor locale se va realiza la Centrele de încasări situate în cartierele Municipiului Piteşti.
Primăria Municipiului Pitești vă oferalternativa plății online a impozitelor si taxelor locale, precum și a amenzilor contravenționale, cu cardul bancar, prin Internet, fără comision, la adresele: www.primariapitesti.ro șwww.ghiseul.roambele sisteme fiind disponibile și funcționează 24 de ore pe zi, de luni până duminică.
Facebook Comments
Articolul precedentSe modernizează mai multe drumuri județene!
Articolul următorHai să o salvăm pe Cristina Manea!
Dan Badea este redactorul-șef al publicației Argesplus.ro. Lucrează în presă din anul 2005, ca redactor în domeniile social, economic și politic. Înainte de proiectul Argesplus.ro, a publicat cel puțin 10.000 de articole în mai multe publicații județene și centrale. Este absolvent al Universității din Craiova, Facultatea de Economie și Administrarea Afacerilor, specializarea Bănci și Burse de Valori. Anterior, a absolvit Colegiul Național ,,IC Brătianu'' din Pitești. De asemenea, a urmat studii postuniversitare în Comunicare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here