Un tânăr transporta lemne fără acte. Mama acestuia a prezentat polițiștilor două avize false

Un tânăr de 27 de ani din comuna Berevoiești a fost decoperit ieri de polițiști că transporta 37,79 mc lemne fără acte cu un camion. Mama șoferului a sosit la locul unde acesta a fost reținut, prezentând polițiștilor două avize eliberate după ce transportul ilegal a fost descoperit.

„În cauză a fost întocmit dosar penal, conform Legii 46/2008 – Codul Silvic, iar materialul lemnos a fost confiscat și predat Ocolului Silvic Aninoasa. De asemenea, ansamblul auto, folosit la transportul materialului lemnos, a fost indisponibilizat, până la finalizarea cercetărilor. La scurt timp după depistare, mama celui în cauză, o femeie de 50 de ani, s-a prezentat la locul unde acesta fusese oprit, prezentând două avize, despre care există indicii că au fost eliberate ulterior depistării, motiv pentru care a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de fals în înscrisuri sub semnătură privată și uz de fals. Cercetările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care faptele au fost săvârșite și luarea măsurilor legale care se impun”, informează IPJ Argeș.

Facebook Comentarii
Evalueaza articol !
[Total: 0 Average: 0]

Berta-Elena Dima

Născută pe 25 septembrie 1991, Berta Elena Dima este o tânără speranță a presei argeșene!  Este absolventă a Facultății de Jurnalism-Universitatea din Pitești, dar și deținătoare de Master pe Jurnalism Tematic la Universitatea din București! Ii place să scrie, sa danseze, sa se plimbe în aer liber si sa asculte muzică.  ,,Îmi place să observ societatea si sa relatez despre ce se întâmplă în jurul meu''  este mesajul jurnalistei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.